Hyra och köpa andel i OL-JONS BY

   

UTHYRNING När du hyr en stuga i Ol-jons kan du välja hur många dagar du vill stanna, från bara några dagar till en vecka eller mer. Vid uthyrning en hel vecka är bytesdagarna lördagar. Uthyrning bokas antingen via Ol-jons Bys hemsida (kontaktuppgifter nedan) eller Booking.com eller Expedia.com.KÖPA ANDEL OCH BLI DELÄGARE Om du vill bli delägare och därmed hyra minst två veckor om året i Ol-jons By kan du kontakta byvärden Pär-Örjan Pålsmarker direkt via kontaktuppgifterna nedan. Som delägare kan du fritt välja två veckor om året i Ol-jons By, med förbehåll för tillgängligheten. Årskostnaden för en andel är 6 600 kronor, det vill säga 3 300 kronor per vecka samt en administrativ engångsavgift på 1 000 kronor.När du köper en andel gäller den för en period på minst 5 år. Om du vill ha ytterligare veckor under ett år är extrakostnaden 2 100 kronor per vecka. Andelsveckorna börjar och slutar på lördagar. Du har tillgång till stugan från 15.00 på ankomstdagen. Avfärd senast klockan 12.00. Om du har beställt städning måste du lämna huset senast kl 10.00.


ANDELSÄGARE Om du som andelsägare vill få mer information om styrelsen, styrelsearbete, årsredovisningar mm, är du välkommen att skicka e-post eller kontakta byvärden enligt kontaktuppgifter nedan. Det finns också information för och om andelsägare i varje stuga i "stugpärmen".


ÖVRIG INFORMATION

• Stugorna är rökfria.

• Laddning av elbil kan göras mot låg ersättning. Laddningen görs vid båda sidorna av återvinningshuset.

• Tvättmaskin och torktumlare finns att använda till låg kostnad.

• Ved som finns i huset kan användas gratis. Om du vill ha mer ved finns det för 80 kronor per styck.

• Cyklar, kälkar och åklappar finns att låna gratis.• Ol-jons har två båtar förtöjda i Storsjön som går att hyra till låg kostnad.

NOTERA! Använd inte båtarna utan att använda flytvästar, finns att låna utan kostnad.LÄNGDSKIDÅKNING Bara 200 meter ovanför byn finns ett längdskidspår som är gratis att använda under vintern. När det är mörkt är det möjligt att tända elbelysningen för spåret på stolpen mitt emot brevlådan.

Ishockeyrinken som ligger nedanför byn kan användas gratis, förutsatt att den inte är upptagen av annan aktivitet.


SÄNGKLÄDER Eftersom stugorna inte är utrustade med sängkläder, måste du ta med egna underlakan, påslakan och örngott. Du måste också ta med egna handdukar.Sängkläder och handdukar finns också att hyra direkt från Byvärden om det behövs.Städning måste göras av den/de personer som hyr stugan. Städanvisningar finns i "stugpärmen". Städning kan också beställas och priset är 700 kr per stuga.


KONTAKTUPPGIFTER BYVÄRD

Pär-Örjan PålsmarkerMobil 070 601 71 64

E-post: byvard@oljonsby.com

Hemsida: www.oljonsby.com

Adress

Ol-jons By, Oljonsvägen 3, 845 91 Hallen
Telefon Mobil: 070-6017164